Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

@1239 : По-добре късно, отколкото никога
    Мястото не е уточнено, тъй като почивната станция Еделвайс е заета до 26-ти. Сега сме в процес на усилено търсене на нещо друго подходящо, но доста от хубавите места са вече заети - така че, комунистическо или не, ще бъде каквото договорим. Просто сезона е такъв, че наистина хубавите места са отдавна резерве... Освен това никой не понечи да помогне с някако алтернативно място или поне инфо, така че ...
    Последно инфо за стикера - с колегата alf вече мислим как точно да бъде реализирана идеята, но ще трябват някакви средства за изработката, тъй като се ангажира печатница... По-късно надявам се ще имам повече информация, и ще я споделя тук.
    Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:45.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение

Последно инфо за стикера - с колегата alf вече мислим как точно да бъде реализирана идеята, но ще трябват някакви средства за изработката, тъй като се ангажира печатница... По-късно надявам се ще имам повече информация, и ще я споделя тук.
      казвате цена на бройка и казваме кои искаме!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        казвате цена на бройка и казваме кои искаме!
        Така ще бъде, само да получа инфото. Колегата ще огледа стикера и ще каже какво, как и колко. Засега замисъла е да бъде на прозрачно фолио както кръглите стикери за Италфеста, но ще видим. Това е по-малкия кахър сега
        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:45.

Comment

Колеги, познати държат една хижа. Ето сайта и при интерес мога да поразпитам.

http://upbdrujba.com/
          sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

Първоначално публикувано от 1239 Покажи съобщение

и тази идея добре изглежда .....
            http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
              и тази идея добре изглежда .....
              Тази станция Дружба изглежда доста зарибително
              Аз тъкмо мислех да изляза с подобно предложение(и като обстановка и като цени)-станцията в с.Баня(Панагюрско), но тази като че ли повече ми допада, така че ще се въздържа.
              Лично мен това предложение най-много ме удовлетворява от всички направени до момента, а сега остава и другите да си кажат мнението

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от 1239 Покажи съобщение

чудна чуднотека има и дансинг мноуу кючеци
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                  чудна чуднотека има и дансинг мноуу кючеци
                  хахахааа да има кой да ги прави ....

а си има 4итав път до там предполагам или .... ?еми айде няма какво да го мислим пове4е .... не остана време
                  http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

Гледам, че предложението ми Ви допада затова ще дам малко повече разяснения:
                    стаите се плащат взависимост от това колко хора спят вътре, а не брой легла.
                    Има стол с не много богато меню, но се предлага скара, салати , пържени картофи - има и външно барбекю (през спокойно може да се спретне една добра вечеря, но става с предварителна заявка за да знаят хората да осигурят предвидени количества)

ако има нещо друго питайте
                    sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

Направо да говориш за ангажиране викам аз, както ти писах на ЛС ... и да пишеш после какво е решението. За мене мястото е чудно, и без това другите варианти са по-зле...
                      Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:46.

Comment

Мерси за ЛСа

Колеги вие решете
                        Аз лично съм доста ангажгиран, а и работя в Събота и Неделя и от работата ми зависи дали ще имам възможност да дойдат за датата, която сте решили....

Та вие си решете място, дата час да се пусне отделна тема вече с окончателните решения и вече всеки ще види какви възможности и време може да си организира и да дойде Но пуснете нова тема или редактирайте тази, за да не се рови из 20страници и да се чуди човек какво е решено
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Такааа, колегата Андрей (alf) се зае сериозно със стикерите, и мострата вече е готова - за което дълбоко благодарим, и ще има яка почерпка
                          Ето как изглежда наяве стикера - искам да заявите КОНКРЕТНИ бройки, защото и тук времето ни притиска, а да разпечатим 50 стикера за 20 коли - някак няма смисъл Освен туй, мисля че който няма стикерче с ника си за предното стъкло, също може да се организира - ама пак ПИШЕТЕ КОЙ ИСКА.
                          Ай със здраве

P.S. @ VFTI - веднага щом определим мястото, ще има ясно обозначена тема. Надяваме се наистина да можеш да дойдеш - датата засега почти окончателно е 25/26.07.
                          Attached Files
                          Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:46.

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            Освен туй, мисля че който няма стикерче с ника си за предното стъкло, също може да се организира - ама пак ПИШЕТЕ КОЙ ИСКА.
                            Ай със здраве
                            направо може на лични да ми пращате заявка за никовете да не става мазало тука
                            '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                            '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Току що ходих до работата и 1 час съм си нагласял програмата...Тааа 25 и 26 вече са ми свободни, дано да остане като дата

Иначе и аз ще искам стикерче и никнейм Ще пиша ЛС

Хайде организаторите ни да обявяват крайно ако са решили мястото, датата, часа
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Аз за 25-26 още съм малко на кантар - уж Гърцията се отлага за средата на август някъде, но никой нищо не казва със сигурност и вече съм се побъркал. Иначе и аз искам стикер, ще пиша ЛС, а за бройка 2
                                sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

Working...
                                X